SuperBra

Plusgrowth en Superbra

De missie van SuperBra is het zelfvertrouwen van vrouwen te vergroten door goedzittende lingerie en swimwear. De kernwaarden van SuperBra zijn deskundigheid, kwaliteit, betaalbaarheid, diversiteit en body positivity.

Floor van de Pavert

SuperBra wil een BH-revolutie naar Nederland brengen. Veel vrouwen die nog nooit bij SuperBra zijn geweest hebben het idee dat een BH eigenlijk nooit echt comfortabel kan zitten, en voor veel vrouwen is shoppen voor BHs nooit echt leuk.
SuperBra doet er alles aan om hier verandering in te brengen!
Toen wendden ze zich tot Plusgrowth, een marketingbureau dat gespecialiseerd is in marketingautomatisering. Hier lees je hoe Plusgrowth Superbra heeft geholpen om nog meer online succes te behalen.

Het websiteverkeer van Superbra nam met 150% toe binnen de eerste maand van het werken met Plusgrowth.

Dankzij Plusgrowth hebben we nu een duidelijk begrip van de reis van onze klant. We weten precies welke berichten we moeten sturen en wanneer we ze moeten sturen. Dit heeft een enorm verschil gemaakt in onze online verkoop.

“Dankzij Plusgrowth hebben we nu een duidelijk begrip van de reis van onze klant. We weten precies welke berichten we moeten sturen en wanneer we ze moeten sturen. Dit heeft een enorm verschil gemaakt in onze online verkoop.”

De openingspercentages van e-mails van Superbra namen met 50% toe en de klikfrequenties namen met 75% toe na het implementeren van de Plusgrowth marketing automatisering.

Over het algemeen heeft de marketingautomatiseringsexpertise van Plusgrowth Superbra geholpen om online succes te behalen door hun websiteverkeer, e-mailopenings- en klikfrequenties en algehele verkoop te verbeteren. Met de hulp van Plusgrowth kon Superbra meer klanten bereiken en zijn bedrijf sneller laten groeien dan ooit tevoren.

SuperBra - Marketing Automatisering - Plusgrowth - SEO - Shopify

“Samenwerken met Plusgrowth heeft ons bedrijf veranderd. Ze hebben ons geholpen onze marketinginspanningen te stroomlijnen en onze online zichtbaarheid te vergroten. We zijn ontzettend blij met de resultaten.”

https://www.superbra.nl

Industry
Company Size
Locations

Selected Plusgrowth Services

E-commerce
MKB
Nederland

CRM, Marketing Automation, SEO, SEA, Advertisement, Value Proposition, Shopify

Neem contact met ons op voor een gratis consult van 30 minuten.

OR choose one of the other services below

Get in touch with us
The first 30 minutes of consultation is on the house.

nl_NLNederlands