Ken de Tech stack van elk bedrijf.

Ken de Tech stack van elk bedrijf.

voordat ze het je verteld hebben.

Wat is nu precies een tech stack?

De tech stack verwijst naar de technische elementen die u moet kennen om uw website te maken. Het is een combinatie van verschillende componenten en software, die door ontwikkelaars kunnen worden gebruikt om websites te bouwen. De meest voorkomende componenten zijn hosting en applicaties.
Er zijn verschillende soorten lagen en toepassingen, die allemaal worden gecombineerd uit uw tech stack

Hosting? Hosting is als een adres voor uw website zodat iedereen weet waar hij zich bevindt. U kunt ook andere diensten gebruiken zoals CDN (Content Delivery Network), waardoor uw site sneller laadt door statische activa dichter bij uw gebruikers te cachen.

Er zijn veel verschillende hostingproviders! U kunt ze hier bekijken op Cloud Hosting groep biedt dagelijks nieuws over cloudhosting, inzicht in de sector en redactionele artikelen die de lezers een uniek virtueel perspectief bieden op de snel evoluerende sector van cloudcomputingdiensten, beheerde datacenters in de cloud en webhosting.

Maar er is meer te leren.

Technische stapel
Onze technologie tracking omvat widgets, analytics, frameworks, systemen voor inhoudsbeheer, adverteerders, content delivery networks, webstandaarden en webservers om enkele van de technologiecategorieën te noemen die wij bestrijken.
BuiltWith producten omvatten een verkoopinformatie, lead generationen instrument voor marktanalyse voor webtechnologie en een API voor het automatiseren van web technologieaanvraag opzoekingen. Wij bieden ook wekelijkse trends in het gebruik van internetwebtechnologie en wereldwijde e-commerceverkooptrends.

Over de auteur

Ik ben Marco van den Akker, een strateeg en marketeer die data en creativiteit gebruikt om de bedrijven van Plusgrowth klanten te laten groeien. Ik werk graag mee aan meetbare resultaten.

nl_NLDutch