Wij willen u helpen uw bedrijf te laten groeien met behulp van hyper-personalisatiestrategieën die converteren.

Wij willen u helpen uw bedrijf te laten groeien met behulp van hyper-personalisatiestrategieën die converteren.


Hyperpersonalisatie is de trend die personalisatie op een hoger plan brengt. In plaats van namen, bedrijfsnamen of locaties te gebruiken, gebruikt u hun gedragsgegevens ? de realtime interacties die ze met uw merk hebben. Dit is hyperpersonalisatie, waarbij gegevens worden gebruikt om gepersonaliseerde inhoud in alle fasen van de trechter te sturen.

Personalisering is een groeiende tactiek om de klantervaring te verbeteren. Maar het is meer dan alleen het "Hey *insert name*".

Ondanks dat het een populaire marketingtrend is, kan het moeilijk zijn om het uit te voeren.
Hier zijn zes manieren om uw klantervaring te hyperpersonaliseren:

  1. Integreren met CRM's Klantrelatiebeheersystemen (CRM's) zijn krachtige hulpmiddelen waarmee u klantgegevens kunt opslaan en organiseren.
  2. Door geautomatiseerde verkoopprocessen te creëren, kunt u zeer gerichte e-mails sturen en leads na verloop van tijd koesteren.
  3. CRM-systemen zoals Plusgrowth bieden functies voor inbound marketing waarmee u uw e-maillijsten kunt segmenteren op basis van klantactiviteit en interesses.
  4. Gegevens zijn perfect voor hyperpersonalisatie.
  5. Gebruik real-time analytics Analytics vormen de kern van hyperpersonalisatie, waardoor u in real-time hypergerichte inhoud kunt aanbieden op basis van klantgedrag.
  6. Bovendien kunnen deze tools u helpen begrijpen wat uw CTA-knoppen doen - wat werkt, wat niet werkt en waarom. Analytics tools zijn cruciaal om te begrijpen hoe mensen uw site bezoeken, welke landingspagina's ze zien, en wanneer ze wel of niet converteren.

Hyperpersonalisatie is niet alleen een kwestie van het personaliseren van uw inhoud. Het creëert aangepaste ervaringen die relevant zijn en resoneren met uw klanten in elke fase van hun reis. Om te slagen met hypergepersonaliseerde belevingen, moet u de verwachtingen van uw klant kennen, inzicht hebben in zijn gedrag en in staat zijn deze in realtime te leveren. Hypergepersonaliseerde ervaringen zijn gebaseerd op gegevens die in realtime zijn verzameld en houden rekening met de individuele behoeften van elke klant. U kunt hyperpersonalisatie bereiken door een geautomatiseerde marketingtrechter te bouwen die gedragsgegevens gebruikt om gepersonaliseerde content te sturen in alle stadia van de trechter. Dit zorgt ervoor dat u een relevante ervaring creëert voor elke klant in elke fase van zijn reis. Verschillende funnelstadia hebben verschillende behoeften en verwachtingen, dus voor hyperpersonalisatie moet u begrijpen hoe elk segment met uw merk omgaat. Bezoekers die bijvoorbeeld op uw prijzenpagina terechtkomen maar niet converteren, willen waarschijnlijk meer prijsinformatie voordat ze kopen.

Hyperpersonalisatie is het gebruik van de gedragsgegevens van een klant en realtime interacties met uw merk om hem uiterst relevante en tijdige communicatie te sturen. Echte hypergepersonaliseerde berichten zijn gebaseerd op eerdere acties van een klant en worden precies op het voor die klant meest relevante moment verzonden. Misschien wel het belangrijkste aspect van hyperpersonalisatie is dat het gebaseerd is op gedrag, wat betekent dat de acties van uw klanten rechtstreeks bepalen hoe, wanneer en wat u met hen communiceert. Indien goed uitgevoerd, kan hyperpersonalisatie leiden tot meer engagementconversies, minder opzeggingen en een hogere customer lifetime value. Er zijn veel manieren om hyperpersonalisatie te gebruiken om het kopersgedrag tijdens het hele klanttraject te beïnvloeden. Hieronder volgen enkele van mijn favorieten: Op uw homepage: De eerste indruk op uw website of blog heeft een aanzienlijke impact op hun verdere interacties. Het is van cruciaal belang dat deze eerste interacties de toon zetten voor de rest van hun reis met u - en dat deze interacties zorgvuldig zijn afgestemd op hun interesses en behoeften. Met behulp van gegevens uit de vorige fasen van uw trechter (zoals wie eerder bij u heeft gekocht of op welke bloginhoud ze hebben geklikt) kunt u beginnen met het leveren van zeer relevante, op buyer personas gerichte inhoud op uw homepage die

Over de auteur

Ik ben Marco van den Akker, een strateeg en marketeer die data en creativiteit gebruikt om de bedrijven van Plusgrowth klanten te laten groeien. Ik werk graag mee aan meetbare resultaten.

nl_NLDutch