Plusgrowth breidt zijn Raad van Advies uit met senior FinTech adviseur Koen Vanderhoydonk

Plusgrowth breidt zijn Raad van Advies uit met senior FinTech adviseur Koen Vanderhoydonk

Plusgrowth, dat recent is uitgeroepen als winnaar van de MarTech Awards, is verheugd om Koen Vanderhoydonk als adviseur voor het bedrijf aan te kondigen. Koen Vanderhoydonk is een door de Fintech industrie erkende internationale invloedrijke persoon in de FinTech en RegTech. Koen heeft verschillende managementfuncties in business development en marketing bekleed bij toonaangevende FinTechs, banken en markt infrastructuren. Hij is gespecialiseerd in het schalen van organisaties in de globale financiële industry.

Koen Vanderhoydonk: “Als Fintech start-up hoef je geen twee keer na te denken over SaaS of de Cloud, het is logisch. Schaalvergroting op het gebied van marketing en sales is voor veel organisaties een uitdaging. Een traditioneel salesteam is op zichzelf niet schaalbaar, en is niet langer de beste oplossing in een wereldwijde snel ontwikkelde digitale wereld. Met Plusgrowth ondekte ik een team van growthhackers die groeiobjectieven omzetten in effectieve en meetbare resultaten. Exact wat een snel-schalend bedrijf nodigt heeft. ”

“Als Fintech start-up hoef je geen twee keer na te denken over SaaS of de Cloud, het is logisch. Schaalvergroting op het gebied van marketing en sales is voor veel organisaties een uitdaging.”

Koen Vanderhoydonk

Plusgrowth maakt het mogelijk om met het sales en marketing automatisering platform Fintech organisaties structureel te laten groeien. Het Plusgrowth-platform is een modulaire, cloudgebaseerde oplossing die de mogelijkheden biedt voor verkoop- en marketingautomatisering voor FinTech-organisaties. Het platform biedt één geïntegreerd systeem dat is afgestemd op de behoeften van de organisatie en kan worden geïmplementeerd in dagen, niet weken of maanden.

About the author

I’m Marco van den Akker, a strategist and marketer who uses data and creativity to grow Plusgrowth clients’ businesses. I’m always happy to work with towards measurable results.